Апартамент № 1

Апартамент № 1

Тип

2 ст.

Цена

При 50% аванс цена: 38038 €
При 20% аванс цена: 40679 €

Етаж

Партер

Квадратура

Обща площ: 52.83 кв.м

Статус

Свободен
Call Now Button