Апартамент № 2

Апартамент № 2

Тип

2 ст.

Цена

При 50% аванс цена: 38513 €
При 20% аванс цена: 41187 €

Етаж

Партер

Квадратура

Обща площ: 53.49 кв.м

Статус

Свободен
Call Now Button