Апартамент № 3

Апартамент № 3

Тип

2 ст.

Цена

При 50% аванс цена: 43027 €
При 20% аванс цена: 46015 €

Етаж

Партер

Квадратура

Обща площ: 59.76 кв.м

Статус

Свободен
Call Now Button