Апартамент № 4

Апартамент № 4

Тип

2 ст.

Цена

При 50% аванс цена: 46102 €
При 20% аванс цена: 49303 €

Етаж

Първи

Квадратура

Обща площ: 64.03 кв.м

Статус

Свободен
Call Now Button