Апартамент № 5

Апартамент № 5

Тип

2 ст.

Цена

При 50% аванс цена: 47578 €
При 20% аванс цена: 50882 €

Етаж

Първи

Квадратура

Обща площ: 66.08 кв.м

Статус

Свободен
Call Now Button