Апартамент № 6

Апартамент № 6

Тип

2 ст.

Цена

При 50% аванс цена: 53251 €
При 20% аванс цена: 56949 €

Етаж

Първи

Квадратура

Обща площ: 73.96 кв.м

Статус

Свободен
Call Now Button