Апартамент № 7

Апартамент № 7

Тип

3 ст.

Цена

При 50% аванс цена: 69329 €
При 20% аванс цена: 74143 €

Етаж

Втори

Квадратура

Обща площ: 96.29 кв.м

Статус

Свободен
Call Now Button