Апартамент № 8

Апартамент № 8

Тип

3 ст.

Цена

При 50% аванс цена: 77594 €
При 20% аванс цена: 82983 €

Етаж

Втори

Квадратура

Обща площ: 107.77 кв.м

Статус

Свободен
Call Now Button