Апартамент № 9

Апартамент № 9

Тип

4 ст.

Цена

При 50% аванс цена: 130270 €
При 20% аванс цена: 139316 €

Етаж

Трети

Квадратура

Обща площ: 180.93 кв.м

Статус

Свободен
Call Now Button