За сградата

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Къде се намира новата кооперация?

Новата сграда е разположена в кв. Гниляне, Нови Искър, в централната част на градчето. Предимството на кооперацията е, че се намира само на 14 км. от София и предоставя възможности за жителите да използват бързи връзки до центъра на столицата посредством използването на градски транспорт. Освен това гр. Нови Искър е известен със заобикалящата го красива природа, чист въздух и липса на пренаселеност. По последни данни в района живеят малко повече от 13 700 души, така че факторите, тишина, спокойствие и свобода, са налице.

Квартал Гниляне, в който е разположена сградата, е познат в миналото под името „Църква“, бивше село, което е било присъединено към града. На този етап това е един от най-спокойните югозападни квартали на Нови Искър и не е случайно, че кооперацията е разположена точно тук. В наши дни кварталната инфраструктура е силно развита, което е голям плюс за гражданите.

КООПЕРАЦИЯТА

Описание на сградата

Кооперацията е на четири етажа и има общ брой 9 уютни апартамента. На разположение на собствениците си и няколко паркоместа пред самия обект. Сградата съчетава естетически издържана визия, модерни архитектурни компоненти, подходящо географско разположение и не на последно място уютни апартаменти с тераси и устойчивост на земетресения и природни бедствия. Всичко това прави от обекта подходящо място за живеене, както все ще се убеди.

Проектът на кооперацията идва от най-добрите архитекти и специалисти, за да се доведат високи резултати, такива каквито всеки купувач на апартаменти в тази част на България би искал да види. Инвестицията в жилище в този район е едно от най-добрите решения, които могат да бъдат взети. Не пишем това, за да правим реклама на обекта, а защото искаме да предложим най-добрата оферта. От този момент нататък с дружни усилия ще сътворим перфектното място за живеене.

ЗАЩО НИЕ

Защо да изберете нашите апартаменти?

По-горе описахме какво представлява проекта, по който се работи усърдно. Има цял куп причини да изберете апартамент точно в този град. На първо време се намирате далеч от градската врява, но пък можете да стигнете до всяка точка на София бързо и удобно, било то с личния Ви автомобил, било то с градския транспорт. Нови Искър е от малкото градчета, които са запазили своето очарование, което се дължи на природните гледки, историята и връзките с големия град.

Апартаментите тук съчетават позитивите на новото строителство и Ви ги предлагат в една чудесна комбинация. В уебсайта ни ще можете да прочетете повече за проекта, както и да откриете начини за връзка с нас, чрез които да отговорим на допълнителните Ви въпроси. Надяваме се, че сте получили информацията, от която се нуждаете и Ви ще се радваме да се свържете с нас.

РАЗРЕШЕНИЕ ЗА СТРОЕЖ

РАЗРЕШЕНИЕ ЗА СТРОЕЖ
Call Now Button